Lyckorus

 
 
I en liten gränd i lower midtown hittade jag denna skatt...
En street sale med diverse vackra ting, allt ifrån antika smycken och dyrbara möbler till....
ett afrikanskt paradis!!!
 
Medan jag stod och beundrade de vackraste tygerna jag sett, kom den gulliga lilla säljaren fram till mig och vi började prata om tygernas ursprung. Det visade sig att de var handgjorda och tillverkade i Sydafrika, nära East London där jag volontärarbetade. Till slut sa han till mig att han såg min längtan och att jag borde hoppa upp på tygerna (som låg utbredda på en scen) och känna känslan. Soooo, I did!!!
 
Bara titta på alla härliga färger!!!! Hade vi haft plats i lägenheten hade jag velat ha en stor dagbedd med 40 olika kuddar i dessa fina tygerna. Alla nyanser, mönster och färgskalor.. VILL HA!
Jag kan inte förklara varför, men jag lände mig extra lycklig där och då.

Vid just sådana stunder känner jag mig tacksam för att bo i NY och att få uppleva den amerikanska, vänliga, öppna kulturen människor sinsemellan. Så lite, som kan betyda så mycket!
 

Happy new week guys

 
 
Måndag idag, wiho!!!
 
Idag är jag extra glad för vet ni vad? Tenta nummer 2 denna terminen är inlämnad!! Det känns alltid lika skönt att lämna in ett stort arbete som man filat på länge, speciellt när man vet att veckan som kommer blir snäppet mer avslapplad än vad den brukar när det kommer till plugg!! 
 
Veckans höjdpunkt: Charlie fyller år på onsdag, 28!!!
 
Veckans crave: Räkor. Shit vad jag hade önskat en god skagenröra eller en räkmacka...
 
Veckans to do: Förutom att köpa ny telefon... Baka mitt goda fröbröd.
Kanske chokladbollar också om jag får lite tid över.
 
Veckans pepp: Trots lite kyligare väder är jag sååå taggad på att få använda mina höstkläder.
Höstmodet är ju trots allt det snyggaste!!! Kappa, boots, basker och en fluffig, gosig halsduk. Can't wait!
 
Veckans NY-thing: I helgen är det NY marathon, alltså kommer halva stan vara avspärrad... Men, ändå en härlig känsla att kika på löparna och heja lite.
 
Och vi får inte glömma att det är Halloween imorgon!!! Älskar när alla kids springer runt på gatorna och är utklädda till tänderna. Här i USA är såklart allt extra extra, så kul när alla går in för det!
 
Bilder från förra årets Halloween. En sån cutie, lilla polisen!!!!
 
 
Ha en fin vecka vänner 
 
 

Farming

 
 
Hej på er! Njuter ni av helgen lika mycket som jag göra? Igår körde jag och Charlie ut i Jersey till en stor farm för apple picking, pumpkin picking, tomato- och solrospicking!!! Drömmen alltså! Solen sken hela dagen och pricken över i:et var definitivt de nybakta, kladdiga, varma apple cider dounuts. PICELESS!
 
 
Är inte hösten den bästa årstiden så säg??? Speciellt när man i slutet av oktober kan gå i kjol och tisha.
 
Riamede Farm
122 Oakdale Rd, Chester, NJ 07930