Adopt-bus

Jag måste bara berätta något för er.. Här om dagen när jag och C var inne i stan gick vi förbi en 'adopt-a-dog-bus'.... Jag brukar tycka att det är lite hemskt/fint och bara passera, men nu kunde jag bara inte.... Så vi gick in! Där var sjukt många ursöta hundar, alla olika raser och åldrar. Men, så vara där 4 små små smååå åttaveckors valpar som låg ihopsnurrade i en hög för att hålla värmen. Mitt hjärta gick helt i kras när jag insåg att jag inte kunde ta med mig alla fyra hem. 
Bara titta så söta?
 

Last weekend.

 
Min helg har fluget förbi alldeles för fort. Visst är det ändå ett gott betyg? Jag och C har tagit det lugnt och ätit gott.  I Fredagskväll lagade Charlie musslor och hemmagjorda pommes till mig, sååå smaskigt så jag bara älskar skaldjur. Vi tog en promenad i det fina vädret och njöt av varandras sällskap.
På lördagen vaknade vi tidigt, jag pga min jetlag och C pga att han är så van från veckodagarna.. Vi gjorde en god frukost med frallor och oändligt med pålägg (det är det som kännetecknar en najs frulle enligt mig hehe). Charlie stacka och tränade och jag tog en promenad vid Hudson. Vid lunchtid åkte vi in till stan för att möta upp Carli & Frans på ett koreanskt, sjukt häftigt ställe. Momofuku som ligger nere i East Village. Vi beställde in säkert 10 olika smårätter och delade på. 
Detta var några av rätterna och min favorit av dessa var The mushroom bun nere till vänster. Men alldra godast var en brysselkålssallad jag åt som jag inte fotade. Typ det godaste jag smakat?!?!
Efter lunchdejtsen begav sig jag och C uppåt och strosade i några härligt inredningsbutiker för att få lite inspiration till vår lägenhet. Vi letar nya nattduksbord men också soffbord (om mitt önskemål går igenom...).
En av mina favoritbutiker i stan är ABC Carpet & Home. Den ligger på Broadway/19th st och är 6 våningar stor. Varje våning är helt enorm också så vi spenderade lätt 1,5 timme där inne!!! Hela den översta våningen är fylld med handgjorda, suuuupervackra mattor från hela världen. Både jag och C ville ta med oss vars 4 hem men fick tygla oss.. Vi får nog vänta tills vi bor på en öde Herrgård om 30 år kanske haha.
 
Sista stoppet innan vi åkte hem var Eataly som hade 10-års jubileum denna helgen. Som vanligt var det fullsmockat med hungriga människor som gick och njöt av alla olika dofter, precis so mvi gjorde..
 
På söndagen tog vi en lugn morgon, Vi åkte in och gick förbi en matmarknad och avslutade dagen på IKEAAAA (min räddre i nöden när det kommer till Kaviar, senap och lösgodis)!!!
 

New York, New York!

Hej allihopa!

Har varit i New York snart fyra dagar och jetlagen känns redan ganska okej, så skönt!! Det är dock nästan alltid okej på detta hållet då jag vaknar tidigt och somnar i tid, lite tvärt om mina normala vanor... 
Vädret hittills har varit väldigt växlande, allt från sol och 15 grader, till snö och 5 minut. I NY är den värsta vintern ofta i Februari men jag hoppas på en mild vinter (fingers krossed). 
Jag har även hunnit komma lite djupare in i mitt plugg vilket är jättekul. Jag tycker bara att ämnet blir mer och mer spännande! Så kul att ha en hel termin framför sig!

Gulliga mormor som morfar som lämnade mig vid flyget.

Nu måste jag kila, ska försöka hinna hem innan den värsta trafiken hinner ge sig ut på highway'n!!

Puss