Olivia Palermo

 
Hej allihopa!
Jag måste bara skriva ett inlägg om min absolut största inspirationskälla, Olivia Palermo.
 
Detta är verkligen Blair Waldorf in real life, fast lite tuffare.
Kvinnan har otrolig stil, är driven, och jobbar bland annat med välgörenhet. Hon bor ju till och med i NY, så vad är inte perfekt med henne??? Hon bor alltså i NYC i greenwich village med sin tyska sambo Johannes Huble. Hon har jobbat som skådespelare men nu för tiden ägnar hon sig mest åt sina egna projekt, samt är frontperson och modell för otaliga framgångsrika märken. Hon är bara 30 år men har ändå hunnit med fantastiskt mycket, vilket jag tycker är coolt!
 
Här kommer några bilder, hoppas att ni blir lika inspirerade av henne som jag blir.
She's just sooooo pretty!!!!
 
Ni får ju bara inte missa kärlekshistorien...
 
 
 
 

Balsam för själen.

 
 
 
Att en ledig förmiddag kunna ta sig ut i natuen där allting är tyst och lugnt, det är sååå svårslaget!
Det enda som gör ljud ifrån sig fåglarna som kvittrar och bäckarna som porlar. Och hundarna som flåsar efter att springa fram och tillabaka över fälten...
 
 
 

Tusen dagar.

 
Godkväll på er!
Ikväll är jag verkligen lycklig. Imorgon kommer Charlie hem efter att vi varit i från varanda i en månad. Det känns larvigt att berätta det, men nu för tiden ser jag en månad som hyfsat "kort tid".. Jag är så van (om man någonsin kan vänja sig vid det?) att vi inte ses på flera månader så därför känns detta jättelyxigt!!!! Om det så bara är för två dagar haha. Meeeen nu har han dock många ärenden i Europa och vi kommer därför hinna spendera mycket tid tillsammans innan vi sen åker över tillsammans. Längtar!!!
 
 
Meeeen BREAKING NEWS!
Idag har vi varit tillsammans i tusen dagar. Hur sjukt är inte det? Samtidigt som det känns som att snart tre år har gått galet snabbt, känns det som om vi har varit tillsammans för alltid. Ganska bra känsla måste jag väl ändå erkänna.
 
Anyway, som jag älskar honom!!!!