En sneak peak på farmen.

Hej svej! 
Nu befinner jag min i Sverige och har sovit första natten i min egen underbara säng, sååå skönt!! Att kunna vakna av alarmet utan att vakna med hjärtat i halsgropen av apornas vrål, det var länge sedan det hände...

Jag tänkte lägga upp några bilder på hur vi bodde. Precis innan jag åkte hem kom jag på "shit, jag har inte visat et hur farmen ser ut", så jag försökte snabbt knäppa några bilder. Enjoy!

Detta är vägen till gården. Här bor rikligt med ormar, grädhoppor, krabbor och andra insekter....

Ingången till terassen från ena parkeringsplatsen och även från dammen.
Detta är terassen/matplatsen, här åt vi alla våra mål om dagen (förutom när det var några ynka få plusgrader då vi trängde ihopa oss i köket).

Bredvid terassen stod Braaien (grillen).
Precis nedanför terassen finns även en oanvänd boxsäck haha..
Platsen där jag brukade försöka lapa sol, när tillfälle gavs.
Köksingången.

Farbror Steves hus.
Gången mellan bas-huset och Farbror Steves rum. De sådde basilika där som ingen riktigt använde så jag passade på att ha basilika på mackor under skinkan, i mat och som lite snask.

Vårt hus till vänster och Matt, Ange och Elisas hus till höger.
Matt, Ange och Elisas hus.

Bilparkeringsplatsen för två av 4 bilar. Dock har Ange inget körkort så alla 4 bilarna användes aldrig samtidigt.
Vardagsrummet.
I andra änden av vardagsrummet hade vi kök. Ett väääääldigt skruttigt sådant...
Steve som är kock, höll på sedan klockan 11.00 med att förbereda en 4-rätters middag till kvällen. Hela köket doftade sååå gott!!!


Närbild.....


Brrr, inte det fräschaste köket jag varit i..
Toaletten.


Badrummet med dusch, badkar och handfat. Det är en annorlunda grej jämfört med Sverige.. Ofta har man toaletten i ett rum och handfatet i ett annat, precis som i Amerika.

Duschen, med fast duschhuvud uppe i väggen, utan någon slang att hålla i. En duschslang att hålla i har utan tvekan varit en av topp 3 saker jag saknat allra mest hemifrån, efter lösgodis och min morgonrock!!!
Detta var mitt och Linns sovrum, precis efter att jag dragit av sängkläderna hehe..


Det är alltså såhär jag har bott de senaste veckorna!

Hejdå farmen

Nu är resväskan packad och jag är redo för att ta förväl av familjen och farmen. Det känns jobbigt men framför allt konstigt. Konstigt att lämna det som faktiskt blivit min vardag.. Jag ska försöka hinna gosa en liten stund med Oreo innan vi beger oss, som jag kommer sakna honom.....

SO LONG SOUTH AFRICA!!!Hejdå Linn

Godförmiddag!
Jag har precis vinkat av Linn som skulle bege sig mot flygplatsen. Oturligt nog flyger vi inte alls varken samma tider eller mellanlandar på samma gater så vi fick ta ett stort hejdå nu. Så himla jobbigt att säga hejdå till den fina tjejen som jag faktiskt kommit riktigt nära här nere, på väldigt kort tid. Vi har upplevt så mycket tillsammans och verkligen levt bredvid varandra i en månads tid och har fått ett band som man nog bara får med någon man delar samma starka känslomässiga händelser med. Jag kommer helt klart sakna henne supermycket men är säker på att vi kommer ses i Sverige om ett tag. Jag får kanske ta mig upp på en hike i de värmländska skogarna och hon får komma ner och njuta av Ystads fantastiska stränder.

Hon kommer dock hem till sin älskade lilla katt Svante, sin Sebastian och hennes saknade små gamlingar på jobbet. Hälsa Branäs Linn, saknar dig redan!!!! 

I bakrunden ser ni Tom, vår trädgårdsmästare som bor i en kåkstad några kilometer bort. Vi hämtar upp honom varje morgon när vi lämnat lilla Elisa i skolan.